TOTAAL BEVEILIGINGEN (nov 2009 t/m 2011)

19 maart 2019 Uit Door bartadmin
TOTAAL BEVEILIGINGEN (nov 2009 t/m 2011)

Opdrachtgever:

TOTAAL BEVEILIGINGEN verkoopt beveiligingssystemen aan zakelijke klanten. Bestaat uit een afdeling sales van 15 mensen een afdeling installatie van 10 mensen en 5 stafmedewerkers. Er werken op de belcentrale ongeveer 50 wisselende medewerkers om afspraken te maken voor de verkoopadviseurs. Inmiddels is TOTAAL BEVEILIGINGEN overgenomen door Stanley Security.

Opdracht:

Het draaiend houden van de kantoor automatisering. Systeembeheer over twee locaties. Waarvan een call center in Tilburg met 20 belplekken en op de hoofdlocatie nog eens 30 belplekken met 15 kantoor werkplekken. Het voorzien van technische informatie bij de installateurs en de verkoopadviseurs om het netwerk te configureren zodat de klant vanaf het internet zijn live CCTV beelden kon bekijken. Het verhelpen van storingen op desktops, laptops, thinclients en onderhoud van de emailserver, telefooncentrale en andere servers.

IT-omgeving: Op de hoofdlocatie Amersfoort werd er onderscheid gemaakt tussen de belplekken, voorzien van een thinclient en een voip telefoon. En de kantoorautomatisering voornamelijk HP desktops bijgewerkt met Windows 7. Diverse laptops voor directie en de verkoopadviseurs. 1 grote xeroxprinter MFP en één HP laserprinter bij de belplekken.

Werkzaamheden:

  • Beheer en onderhoud van de file and print server,
  • SQL express en een PHP intranetpagina van mijn voorganger.
  • Onderhoud op de Cisco router.
  • Het verhelpen van printer of scanner storingen.
  • Onderhoud en het verhelpen van storingen op thinclients, desktops, laptops.
  • Registratie en uitgifte van hardware.

Ondersteuning voor NAT regels bij aanpassingen door installateurs van CCTV.