Open ICT (02-2019 t/m 03-2019)

20 juni 2019 Uit Door bartadmin
Open ICT (02-2019 t/m 03-2019)

Opdrachtgever:

Open ICT is een IT dienstverlener voor het midden en klein bedrijf. De dienstverlening ligt grotendeels bij Microsoft producten en oplossingen. Er zijn tussen de 8 a 10 vaste medewerkers in dienst. Waarvan het grotendeel voor klantondersteuning of project installaties. De klanten komen uit verschillende sectoren zoals audiciens uit de detailhandel, maar ook kledingontwerpers voor de high street fashion markt en een drukkerij uit in de grafische industrie. De werkplekken per klant liggen tussen de 6 tot 80 medewerkers. En het beheer is met name gericht op het oplossen van binnenkomende ondersteuningsverzoeken op basis van tijdregistratie.

Opdracht:

Duur van de opdracht is 1 maand in navolging op de 14 maanden die ik via Open-ICT bij het Zone college heb gewerkt. De werkzaamheden omvatten het op afstand ondersteunen van de klant. Rechten, mailaccounts, printers maar ook storingen op de cliënt zijn tickets die in behandeling worden genomen. Veel bedrijven maken hierbij ook gebruik van Office365 in combinatie met Sharepoint voor bestandsbeheer. Ons doel hebben we met 1 maand bereikt om het aantal tickets terug te dringen tot een minimum.

IT-omgeving:

 • Windows server 2016
 • Windows 10 cliënts
 • Office365 en sharepoint-, exchange- online
 • 15 klanten met gemiddeld 30 werkplekken
 • Ricoh Multi functional printers
 • Apple macbook pro’s
 • Autotask
 • IT Glue
 • AEM datto RMM
 • Atlassian
 • Slack en
 • Teams