ZZP windows systeembeer.

20 juli 2019 Uit Door bartadmin

Sinds juni 2017 sta ik ingeschreven als freelance IT Consultant. Onder deze noemer bied ik mijn diensten aan als Windows systeembeheerder binnen de IT afdeling van uw bedrijf.

Bedrijven die mij inhuren vragen iemand die snel de werkzaamheden van het vaste personeel kan overnemen zodat het vaste personeel de migratie onderdelen kan uitvoeren. Door mijn ervaring met diverse migraties kan ik hierbij adviseren en het personeel ondersteunen. Andersom kan ik de migratie aansturen met ondersteuning van de vaste medewerkers. Ik ben inzetbaar in de volgende kennisgebieden; Het opzetten van een Office365 omgeving voor het MKB of als hybride omgeving bij grote bedrijven. Installatie en het beheer van Windows server 2012 sr2, 2012 storage en Windows server 2016. Ondersteuning van Citrix in combinatie met Ivanti workspace control en automation manager. Exchange 2013/ online, Windows 10 en 2e lijn ondersteuning van eindgebruikers.