Skip to content Skip to footer

Iets over mijzelf

Mijn roepnaam is Bart, de beste versie van mijzelf is vriendelijk en rustig. Als ik kennis over kan dragen ben ik in mijn rol. Verder vind ik mijzelf creatief in het bedenken van oplossingen. Bewaar ik graag de rust en houd ik van aanbrengen van structuur om zaken overzichtelijk te houden. Mijn kracht binnen systeembeheer ligt binnen een Microsoft omgeving. Tegenwoordig steeds meer in Azure en een virtuele omgeving. De laatste certificering heb ik in 2022 behaald met AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. Sindsdien ben ik met de laatste technieken bijgebleven door in de praktijk te werken met de nieuwste omgevingen. Op dit moment leer ik voor AZ-104, Microsoft Azure Administrator.

Wat anderen zeggen

Een vlotte en communicatief vaardige systeembeheerder met goede kennis en ervaring. Hij is gemotiveerd en ambitieus. In zijn loopbaan heeft hij ervaring opgedaan in systeembeheer, support en procesmanagement. Leert snel en pakt zaken vlot op, deelt kennis met collega’s en neemt initiatieven om het werk te verbeteren.

Design
80%
Technology
90%
Communication
88%
Mijn services

Kennis en ervaring

Sinds 2000 ben ik werkzaam binnen de IT. Zoals de meeste ben ik begonnen om werkplekken te ondersteunen. Al gauw komt hier het traditionele beheer bij kijken. Inmiddels heb ik meer dan 23 jaar ervaring in de IT. Sinds  2020 is het beheer van Cloud oplossingen zoals Azure en MS365 er bijgekomen.

Als Senior IT Specialist draag ik zorg voor het design de communicatie en blijf ik bezig om technisch bij te zijn.