Zone college (nov 2017 t/m jan 2019)

Opdrachtgever: Het Zone college is een scholengemeenschap ontstaan door samenkomst van Groene Welle en AOC Oost. Hierdoor wordt het Zone college op 9 locaties in het (V)MBO vertegenwoordigd. De omvang van het Zone college is 800 medewerkers en ruim 8000 leerlingen.

Uitgeverij Deviant (jan 2012 t/m sep 2016)

Opdrachtgever: Uitgeverij Deviant is een toonaangevende uitgeverij in het MBO. Ze produceren het lesaanbod zelf. Van boek en digitale leeromgeving tot educatieve games. In de periode dat ik er werkte is Deviant uitgegroeid van 45 medewerkers naar 90 medewerkers. Deviant is uitgeverij van het studie platform, “studiemeter” en brengen ze studiemateriaal uit voor Wiskunde, Engels, Nederlands en Burgerschap. Door deze groei heeft Deviant ervoor gekozen een extra pand aan te schaffen.

TOTAAL BEVEILIGINGEN (nov 2009 – okt 2011)

Opdrachtgever: TOTAAL BEVEILIGINGEN verkoopt beveiligingssystemen aan zakelijke klanten. Bestaat uit een afdeling sales van 15 mensen een afdeling installatie van 10 mensen en 5 stafmedewerkers. Er werken op de belcentrale ongeveer 50 wisselende medewerkers om afspraken te maken voor de verkoopadviseurs. Inmiddels is TOTAAL BEVEILIGINGEN overgenomen door Stanley Security.