04 feb 2021

Werkervaring TOTAAL BEVEILIGINGEN

Opdrachtgever:

TOTAAL BEVEILIGINGEN verkoopt beveiligingssystemen en abonnementen op een controlekamer voor zakelijke klanten. Er werken in totaal 80 medewerkers. Inmiddels is TOTAAL BEVEILIGINGEN overgenomen door Stanley Security.

Opdracht:

Het draaiend houden van de kantoor automatisering in dit MKB bedrijf. Systeembeheer over de twee locaties Tilburg en Amersfoort. Het netwerk van Tilburg was enkel voor het call center met 20 Voip belplekken. Op de locatie Amersfoort waren nog eens 30 Voip belplekken en 30 medewerkers op het Office netwerk. Ik verzorgde de technische ondersteuning bij installateurs met de configuratie  van Routers en de CCTV Network Video Recorder. Zodat Live beelden en opnames over een beveiligde verbinding van buitenaf beschikbaar worden gemaakt. Het verhelpen van storingen op Desktops, Laptops, Thinclients en onderhoud van de emailserver, telefooncentrale en bestandserver.

IT-omgeving: Op de hoofdlocatie in Amersfoort is onderscheid gemaakt tussen de belplekken, voorzien van simpele thinclients en voip telefonie. En de kantoorautomatisering voornamelijk HP desktops bijgewerkt met het laatste Windows OS van die tijd, namelijk Windows 7. Diverse laptops voor directie en de verkoopadviseurs. 1 grote Xeroxprinter MFP en één simpele HP laserprinter bij de belplekken.

Werkzaamheden:

  • Beheer en onderhoud van de file and print server,
  • SQL express en een PHP intranetpagina geschreven door mijn voorganger.
  • Netwerkbeheer op de Cisco router.
  • Het verhelpen storingen (incidentmanagement).
  • Het doorvoeren van wijzigingen (changemanagement).
  • Registratie en uitgifte van hardware bij de eindgebruikers
  • Aanpassingen van NAT en poort regels op de firewall van de klant voor toegang van CCTV via een beveiligde verbinding vanaf het publieke internet.